Front office medewerker vacatures

Een nieuwe stap zetten in je carrière is altijd spannend. Maar veel mensen denken er niet aan om deze stap na de pensioengerechtigde leeftijd te zetten. Terwijl ouder worden niet hoeft te betekenen dat je moet stoppen met werken. Sterker nog, blijven werken na de pensioenleeftijd heeft heel veel voordelen. Zie je dit zitten en zoek je een leuke baan? Dan ben je bij Oudstanding aan het juiste adres voor interessante front office medewerker vacatures. Ontdek meer over de beschikbare vacatures voor baliemedewerkers en hoe je kunt solliciteren om deze uitdagende rol te vervullen.

Werkzaamheden front office medewerker

Een baan als front office medewerker is perfect voor mensen die graag anderen van dienst zijn en er alles aan willen doen om anderen op hun gemak te stellen. Het is essentieel dat je gastvrij bent. Je bent als medewerker aan de balie namelijk het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje van het bedrijf. Naast het verwelkomen en assisteren van gasten, het beantwoorden van telefoongesprekken en het plannen van afspraken, behoren ook diverse administratieve werkzaamheden tot jouw verantwoordelijkheden. Representativiteit en klantgerichtheid zijn van groot belang. Als je op zoek bent naar een baan met een sociaal karakter, dan is een functie als front office medewerker wellicht jouw droombaan.


Uitdagende vacatures baliemedewerker

Heb je interesse om als front office medewerker aan de slag te gaan en om het eerste aanspreekpunt te zijn voor gasten? Wil je na je pensioengerechtigde leeftijd blijven participeren in de samenleving door actief te blijven werken? Neem dan een kijkje tussen de nieuwste vacatures van Oudstanding voor front office medewerker. De baliemedewerker vacatures zijn gericht op sociaal contact, zodat je ook na je pensioenleeftijd actief kunt blijven in een sociale omgeving. Benieuwd geworden? Bekijk snel het overzicht van beschikbare vacatures voor front office medewerkeren ontdek de mogelijkheden.

Waar ga je aan de slag?


Als medewerker front office zijn er verschillende sectoren en bedrijven waar je aan de slag kunt. We belichten enkele voorbeelden die te vinden zijn tussen onze vacatures.

  • Hotels: hotels hebben vaak een front office waar gasten worden ontvangen en ingecheckt en waar ze worden geholpen met vragen. Dit kan variëren van kleine boetiekhotels tot grote hotelketens.
  • Ziekenhuizen en zorginstellingen: in ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen patiënten zich bij de front office inschrijven. Ook worden ze hier doorverwezen naar de juiste afdeling. Je bent als front office medewerker het eerste contactpunt voor bezoekers en patiënten.
  • Onderwijsinstellingen: hogescholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen hebben vaak een receptie waar studenten en bezoekers terecht kunnen met vragen.
  • Bedrijven en kantoren: veel bedrijven en kantoren hebben een receptie waar bezoekers worden verwelkomd en waar algemene administratieve taken worden uitgevoerd.

Jouw ervaring is waardevol

Bij Oudstanding geloven we dat ervaring van onschatbare waarde is. Daarom zijn we gespecialiseerd in het vinden van passende functies voor de ervaren generatie. We weten namelijk dat de kennis, ervaring en vaardigheden van ouderen een grote bijdrage kunnen leveren aan diverse sectoren. Of je nu je carrière wilt voortzetten in de hospitality branche, het onderwijs of ergens anders, wij hebben de juiste connecties om jouw talenten te matchen met passende werkgevers.


We streven naar innovatie en vooruitgang. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en gaan graag de uitdaging aan om de arbeidsmarkt te transformeren. We juichen nieuwe ideeën toe en nemen actief deel aan pilotprogramma's. Op die manier kunnen we jou de beste kansen bieden.


We begrijpen dat je als ervaren professional op zoek bent naar betekenisvol werk dat past bij jouw interesses en expertise. Daarom staan we klaar om je te begeleiden bij elke stap van het sollicitatieproces. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we jou helpen bij het vinden van een interessante front office medewerker functie.

Bekijk alle beschikbare front office medewerker vacatures. Samen vinden we een nieuwe uitdaging voor je tweede carrière.

Waarom werken na de pensioenleeftijd?

Blijven werken na de pensioengerechtigde leeftijd heeft meerdere voordelen. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om actief te blijven en je betrokken te voelen bij de samenleving. Werk geeft structuur, sociale interactie en een gevoel van doelgerichtheid, wat bijdraagt aan je welzijn. Bovendien biedt blijven werken na je pensioen de kans om je kennis en ervaring te blijven delen. Je hebt jarenlange expertise opgebouwd in je vakgebied en kunt deze waardevolle kennis overdragen aan jongere generaties. Ook heeft werken na de pensioenleeftijd financiële voordelen. Het extra inkomen kan helpen om je levensstandaard te behouden of om leuke dingen te doen. Verder geeft blijven werken ook een gevoel van voldoening. Bijdragen aan het succes van een organisatie zorgt ervoor dat je je nuttig voelt. Kortom, blijven werken na de pensioengerechtigde leeftijd biedt de mogelijkheid om actief en betrokken te blijven.

Solliciteer direct en word medewerker front office

Op zoek naar een leuke vacature om zo actief te blijven op de arbeidsmarkt? Neem dan een kijkje tussen alle vacatures. We bieden een breed scala aan functies die passen bij jouw vaardigheden en interesses. Of je nu ervaring hebt in de hospitality, de zorg of het onderwijs, wij vinden de ideale werkgever voor jouw zoektocht. Heb je een leuke functie en werkgever gevonden? Wacht dan niet te lang met solliciteren, omdat de gewilde posities snel worden ingevuld.

Na het solliciteren bij Oudstanding nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op voor een intakegesprek. We willen jou beter leren kennen, zodat we de perfecte match kunnen vinden. Samen maken we van jouw tweede carrière een succes. Ontdek vandaag nog de spannende mogelijkheden die voor je liggen als front office medewerker.