Onderwijs

Het is algemeen bekend dat het onderwijs steeds meer onder druk staat. Er is te weinig instroom van onderwijsgevend personeel. Niet alleen in het basisonderwijs, maar ook binnen het middelbaar en hoger onderwijs is het aanbod van goede docenten schaars. Wij zijn van mening dat leerkrachten en docenten vooral moeten blijven doen waar ze goed in zijn; namelijk lesgeven.


Onderwijsondersteuning

Oudstanding denkt mee in het bieden van onderwijsondersteuning. Naast het inzetten van pleinwachten en conciërges zijn we al jaren dé professionele leverancier ter ondersteuning van de tentamenorganisatie.
We zetten surveillanten in die op een kundige en professionele wijze het examenregelement van de onderwijsinstelling volgen en de praktische uitvoering van de tentamens in goede banen leiden. En ze kunnen ook prima omgaan met de digitale middelen van nu, hoe innovatiever hoe interessanter!

Onze kracht ligt in het poolmanagement en de planning. We spelen in op de ontwikkelingen binnen het onderwijs. Voor al onze examen surveillanten geldt bijvoorbeeld dat zij ook digitale tentamens kunnen afnemen. Naast de inzet van surveillanten zetten we ook floormanagers en toezichthouders in die nét wat meer ondersteuning kunnen bieden bij digitale toetsafnames.


Onderwijs vacatures

Waar richten wij ons op?

Bekijk hier al onze vacatures binnen het onderwijs.

Vacature aanmelden
Meld uw vacature direct aan
Vacature aanmelden
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op!
Contact