Over ons

Oudstanding is sinds 1998 dé arbeidsintermediair voor de ervaren generaties. Per 2020 in een nieuw jasje. Niet alleen qua "look", maar ook qua "feel". Wij zien dagelijks nieuwe mogelijkheden voor onze ervaren medewerkers om het verschil te kunnen maken. In de zorg, het onderwijs, de hospitality, en meer. Wij werken graag mee aan pilots, omdat je juist dan echt nieuwe concepten kunt uitproberen die revoluties kunnen brengen op de arbeidsmarkt. Neem de pilot waarbij een ‘opa’ de bakwagen van een boodschappenbezorgdienst bestuurt en een ‘kleinzoon’ de vervolgens die boodschappen bij de klanten thuis in de keuken bezorgt. Zo lossen we tekorten op de arbeidsmarkt op, leren jong en oud van elkaar, en is onze klant blij dat de boodschappen bij zijn klanten thuis komen. Pilots zijn krachtige instrumenten waarbij je nieuwe dingen uitprobeert. Onze ervaren generatie vindt het interessant om aan zulke initiatieven mee te werken. Sterker nog, zij staan vaak vooraan.

 

Ervaren in arbeidsmarktvraagstukken

Wij hebben enorme ervaring met een diversiteit aan arbeidsmarktvraagstukken. Wij weten dan ook exact wat er leeft onder onze doelgroep en vertalen dit graag naar verschillende organisaties. Werkgevers die de kwaliteiten van de verschillende generaties weten te benutten kunnen optimaal inspelen op de demografische ontwikkelingen. Onze opdrachtgevers zijn zowel top 20 organisaties als het grotere MKB en instellingen in de zorg en het onderwijs. Allemaal enorm tevreden als het gaat over deze ervaren werknemers. Vooral hun betrouwbaarheid, aanpassingsvermogen, loyaliteit en flexibiliteit komen in onderzoek naar voren als toegevoegde waarde.

We zijn specialist in de markten:

 

 

 Consolid

Oudstanding is onderdeel van Consolid, dé detacheerder en opleider binnen transport, logistiek & mobiliteit. Met dagelijks zo'n 7000 mensen aan het werk bij zeer diverse opdrachtgevers, gelooft Consolid in toekomst en innovatie. In opleiden en blijven meedoen. Want dat is belangrijk voor iedereen. Waar Oudstanding haar focus heeft op de kleine baan voor de ervaren generatie, biedt Consolid een breder palet aan banen en diensten. Zo is de cirkel rond.

Vacature aanmelden
Meld uw vacature direct aan
Vacature aanmelden
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op!
Contact