Werknemers

Bij Oudstanding snappen we heel goed dat iedereen zijn eigen motivatie heeft bij het zoeken naar werk. En of je nu echt nog aan de slag móet, of juist graag wílt; werk is veel meer dan werk alleen. We begrijpen dat het meer is dan de invulling van je dag tussen 9 en 17. Meer dan het betalen van je huur of hypotheek. Of het brood op de plank. Het is de toekomst. Misschien van je kinderen. Maar vooral van jezelf. Want werk is ook: ergens bij horen. Het is een stukje zingeving, een stukje waardering. Het is ertoe doen. Wie werkt, kan zich blijven ontwikkelen. Blijven leren, blijven groeien. Professioneel en daarmee ook privé. Werk is véél meer dan alleen die dagelijkse baan, maandelijkse loonstrook en het jaarlijkse kerstpakket. Het is in de eerste plaats mee blijven doen.

Bekijk direct onze vacatures

Voordelen voor jou 

  • Mogelijkheid om te werken naar wens
  • Flexibele arbeid, maar ook langdurige samenwerkingsverbanden 
  • Beloning conform cao inlener 
  • Landelijk netwerk
  • Oudstanding is al jaren een autoriteit m.b.t. arbeidsparticipatie ervaren generatie


Gevarieerd aanbod werk

Wij denken met je mee. Oudstanding biedt een gevarieerd aanbod van banen veelal met een parttime karakter, kortlopende projecten of werk op oproepbasis. Tijdens kantooruren, of juist in de avonduren. Net wat bij jou past. 
Ook bestaat er de mogelijkheid om banen te combineren zodat je op een gevarieerde wijze aan het aantal uren komt dat jou past.

Wanneer werk een keuze wordt, ben je in de gelegenheid om dromen te verwezenlijken. Altijd al in een bepaalde branche willen werken, of bijvoorbeeld nieuwsgierig hoe het er op een universiteit aan toe gaat wanneer je niet in de schoolbanken zit? Wanneer drijfveren bepalender worden dan werkervaring of opleiding, dan is er heel veel mogelijk. Wat een zinvolle bijdrage aan de samenleving kan zijn is heel persoonlijk. Samen met jou denken we mee aan de invulling van jouw wensen en kijken we naar jouw inzetbaarheid en voorkeuren. Jij bepaalt waar jij het verschil maakt.
 

Ga direct naar onze vacatures

Inschrijven
Op zoek naar tijdelijk, vast of oproepwerk en ben je flexibel inzetbaar? Schrijf je hier in:
Inschrijven
Vacatures
Kijk hier voor een overzicht van onze actuele vacatures
Vacatures
Contact
Vragen? Neem contact met ons op!
Contact